DE AMBASSADEURS VAN STICHTING DUTCH AMERICAN POLICE DEPARTMENT

MAAK KENNIS MET ONS 'CORPS DIPLOMATIQUE'

Stichting Dutch American Police Department stelt hier met trots haar Ambassadeurs voor. Onze Ambassadeurs vragen op verschillende manieren en op diverse plaatsen aandacht voor het mooie werk van stichting DAPD.  Wij hebben niet alleen bekende Nederlanders als Ambassadeur. Juist mensen die vanuit hun functie zeer betrokken zijn bij onze doelstellingen zien wij ook als zeer waardevolle pleitbezorgers.

Cinemates, Kelvin en Peter

Internet Helden

Op YouTube zijn de Cinemates een begrip. Deze vrolijke maar nuchtere Groningse jongens hebben van hun hobby hun beroep gemaakt, het creëren van 'mini-Hollywood producties', korte filmpjes en Vlogs. Het motto van de Cinemates is 'DOEN !'

Janneke Tekstra, MD, PH.D.

Reumatoloog UMC

Ik ben er heel trots op om ambassadeur te zijn van de stichting Dutch American Police Department. Ik zal dan ook met veel plezier deze rol vervullen!

Jeroen Heuts

Politie Amsterdam-Amstelland

Even op andere gedachten komen en even het ziekbed vergeten zal zeker lukken als je als ‘speciaal teamlid’ in de bijzondere voertuigen van de DAPD meegaat !

Mariska Talitsch

Kinderfysiotherapeut Maxima Medisch Centrum

De vrijwilligers van stichting DAPD doen ongelofelijk mooi werk en dat wil ik graag iedereen laten weten !

Jozef Lenders

Filmproducent en entrepreneur

Ik hoop dat ik mijn steentje kan bijdragen aan stichting DAPD en daardoor iedereen help die voordeel heeft van hun geweldige werk met de kinderen.

Asher Quinn

Singer/Songwriter, Jungian Therapist

Hello there! I'm very proud to be an international ambassador for the DAPD Foundation, and will support it wherever I can. I hope you will too, because many drops can make an ocean !!