ASHER QUINN, AMBASSADEUR STICHTING DAPD

DAPD Ambassadeur Asher Quinn

Asher's boodschap (vertaling):

Hallo daar!

Ik ben een zanger-componist, die is gespecialiseerd in spirituele love songs. Daarnaast werk ik ook als een Jungiaans psychotherapeut in Londen. Ik ken sommige mensen van de stichting DAPD persoonlijk door middel van mijn muziek.Ik ben zeer onder de indruk van de Stichting Dutch American Police Department. Zij doen iets echt verheffends om kinderen te helpen omgaan met hun moeilijke ziekten en handicaps.

Er is een meelevende, samenhangende, levendige en behulpzame energie die stroomt door de Stichting DAPD... Je kunt het al van het scherm voelen springen op de website ! Als psychotherapeut weet ik dat de enige echte genezing, of het nu fysieke, mentale of spirituele genezing is, kan komen uit een overvloed van liefde van een groot, kosmisch hart (wij allemaal tezamen). Deze energie ligt ten grondslag aan alle compassie, empathie, inzicht en standvastigheid. En kan dus zorgen voor het beginnen te leren hoe het onaanvaardbare te aanvaarden .

Ik ben er erg trots op een internationale ambassadeur voor de DAPD te zijn. Ik zal hen steunen waar ik kan en ik hoop dat u dat ook doet. Want vele druppels kunnen samen een oceaan maken !

Alle goeds gewenst !

Over Asher

Asher Quinn is een zanger-componist uit Engeland. Hij heeft veel van zijn volwassen leven opgedragen aan het schrijven, componeren en uitvoeren van muziek. Met zijn prachtige muziek, diepgaande teksten en unieke stemgeluid heeft deze moderne troubadour een leidende positie in zijn genre! Naast zijn carrière in de muziek is Asher ook een Jungiaans Psychotherapeut, een Sjamaanse Healer en een Mysticus.

Sinds zijn debuutalbum 'Open Secret' in 1987 zijn er van Asher al bijna een miljoen CD's verkocht.Hij wordt dan ook beschouwd als een van de beste zangers/componisten uit het new age/hedendaagse crossover genre. Hierbij worden vaak gunstige vergelijkingen gemaakt met artiesten als Peter Gabriel, Leonard Cohen & Damien Rice. Asher produceert gemiddeld één album per jaar, een monumentale prestatie gezien de hoge kwaliteit van de muziek en de teksten.

U kunt de meer informatie over Asher vinden en zijn muziek beluisteren op zijn website.

DAPD Ambassadeur Asher Quinn