CINEMATES, INTERNET HELDEN EN DAPD-AMBASSADEURS

Cinemates DAPD

MATES !

Op YouTube zijn de Cinemates een begrip. Deze vrolijke maar nuchtere Groningse jongens hebben van hun hobby hun beroep gemaakt. Het creëren van 'mini-Hollywood producties', korte filmpjes en Vlogs. Het motto van Kelvin en Peter is 'DOEN !'. Ze zijn al ver gekomen in de wereld van YouTube en film. Wij zijn er van overtuigd dat ze nog veel verder gaan komen, gewoon door te doen.

In het verleden heeft de DAPD al eens meegewerkt aan één van hun korte speelfilms, Eagle Eye 2. Na een hernieuwd contact in 2015 zijn we met elkaar om de tafel gaan zitten om eens verder te spreken over de DAPD en wat wij doen. Ons werk spreekt Peter en Kelvin enorm aan, aangezien wij een volledige vrijwilligersorganisatie zijn die zich met hart en ziel inzetten voor de kinderen met een ziekte of beperking. Kinderen die ook vaak ijzersterk zijn, niet bij de pakken neer gaan zitten, maar Doen ! Kleine Helden die hun leven, ondanks de beperkingen en moeilijkheden die zij tegen komen, zelf in de hand houden en vorm geven

Cinemates DAPD

YOUTUBE

Kelvin en Peter zijn erg bij de DAPD betrokken. Je zult ze dan ook regelmatig tegenkomen bij ritten of evenementen van de DAPD. En omgekeerd zul je nog wel eens wat DAPD-ers of voertuigen van ons tegenkomen in hun films.

De heren hebben verschillende kanalen op YouTube. In totaal zijn deze goed voor een dikke 900.000 abonnees en miljoenen views :

- Cinemates

- The World of Cinemates

- Potkast

- TheKelvlog

Daarnaast kun je ze op veel social media vinden :

- Twitter, Instagram : @Cinemates, @WoCinemates, @Kalvijn en @DirectPete

- Facebook : @Cinemates

Wij zijn enorm blij met, en trots op, de Cinemates als onze DAPD-Ambassadeurs !