DE DODGE CHARGER POLICE (2007)

Need for Speed ?

Hallo allemaal!
Wij zijn Alex en Angela, we zijn sinds kort lid van de Dutch American Police Department. We zijn hier verzeild geraakt door het gevoel dat ook wij als gezin graag iets meer willen doen dan alleen geld doneren voor de zieke en gehandicapte medemens en in het bijzonder kinderen.

Na een toevallige vondst op internet vonden wij de Dodge Charger van Johan en Karin. Na lang wikken en wegen en als liefhebbers van bijzondere auto's moesten we dus wel een keer gaan kijken en kennismaken met Johan en Karin. Nou had Johan beter verkoper kunnen worden in plaats van treinmachinist, want daarna waren we meteen enthousiast voor dit extreem goede doel en de koop werd direct gesloten wat toch wel wat gemengde gevoelens opriep bij Johan...
Wat is er mooier dan een lach toveren op het gezicht van zieke en gehandicapte mensen die het in het dagelijkse leven zo zwaar hebben?

Vanaf komend seizoen zullen we dan ook op verscheidene evenementen aanwezig zijn met onze Dodge. Ook zullen onze 2 muiters, Finn en Tigo, waar mogelijk de handen uit de mouwen steken om een onvergetelijke dag te bezorgen als leden van het SWAT-team.

Snelle jongen

De Dodge is een originele politieauto uit de USA. Na 7 jaar dienst te hebben gedaan bij de Pocono Mountain Regional Police in de staat Pennsylvania is hij naar Nederland gehaald door Johan. We hebben de auto van hem overgenomen op 12 oktober 2017, de dag dat de Dodge 10 jaar oud werd. Het is een Dodge Charger uit 2007 met een 5.7 liter V8 HEMI met ongeveer 340 PK en een automatische 5-versnellingsbak met stuurkolombediening en sperdifferentieel.

Deze auto is speciaal voor de kinderen die dol zijn op dikke auto's. Maar pas wel op kids, als jullie vervelend worden zet Alex zijn arrestantenkooi er in...

Opties:

- 5,7 ltr. HEMI motor

- 340 pk - 254 kW

- Mercedes Benz aut. bak 5G tronic

- Verstevigd onderstel

- Slip differentieel

- Severe duty koelsysteem

- Heavy duty wielophanging en banden/velgen

- Heavy duty remsysteem

- Heavy duty dynamo

- aangepast centraal deurvergrendelingssysteem

- gecertificeerde snelheidsmeter

- versnellingshendel aan de stuurkolom met autostick

Accessoires:

- Spotlight

- Pushbar

- Scheidingswand arrestanten

- Whelen Liberty lichtbalk

- Whelen Dominator 6 traffic advisor

- Waarschuwing LED’s in achterlichten

- LED’s in zijspiegels

- Code 3 sirene + lichtbalk bediening

- Federal Signal SS2000 sirene

- Motorola MC2100 VHF mobilofoon

- Laptop houder + laptop

- 2 gunlock holders

- Vinyl achterbank

- Rubberen vloer

- Tralies achterdeuren

DODGE CHARGER DAPD

En voor de extra sound en een handjevol extra PK'tjes een MagnaFlow uitlaat en K&N vervangingsluchtfilter
Lieve mensen, hopelijk tot ziens op een van de evenementen!.