JEROEN HEUTS, AMBASSADEUR STICHTING DAPD

DAPD Ambassadeur Heuts

Via mijn vrijwillige inzet als politieman op de Super Opkikkerdagen kwam ik halverwege 2012 in contact met de DAPD. Blij verrast door enthousiaste inzet tijdens deze dagen wekte de DAPD mijn interesse. Waarschijnlijk ook door mijn eigen werk bij de Nederlandse Politie.

De mooie voertuigen en aankleding zorgen er natuurlijk op zichzelf al voor dat het spectaculaire blikvangers zijn. Maar vooral de tomeloze inzet, aandacht en liefde van deze vrijwilligers maakt de DAPD tot een unieke groep mensen. Zij hebben een heel groot hart voor (ernstig) zieke kinderen, welke zij een dag “om niet te vergeten” aanbieden.

Even op andere gedachten komen en even het ziekbed vergeten is het doel. Dat zal zeker lukken als je als ‘speciaal teamlid’ in de bijzondere voertuigen van de DAPD meegaat !

Met veel plezier zal ik de rol van ambassadeur voor Stichting Dutch American Police Department vervullen. Even een dagje je dagelijkse strijd kunnen vergeten en met een stoer team op pad gaan in dikke Amerikaanse politieauto’s. Zeg nou zelf, daar kikker je toch helemaal van op!

Of zoals de vrijwilligers van de DAPD zelf zeggen : 'medicatie alleen is niet genoeg'. Ook versterking van de innerlijke kracht door positieve momenten is onontbeerlijk. En dat gun je toch ieder kind !

DAPD Ambassadeur Heuts

Jeroen Heuts woont samen met Jaishree en haar twee dochters en woont in Ermelo. Hij is zijn carrière als Militair begonnen en heeft een aantal uitzendingen voor vredestaken in het buitenland gehad. Nu is Jeroen al een flink aantal jaren werkzaam bij de Politie Amsterdam. In zijn vrije tijd mag Jeroen zich graag inzetten voor kinderen met een beperking. Ook is hij regelmatig in de natuur te vinden met zijn metaaldetector.