DE ROLLS ROYCE SILVER SPIRIT

Als Karel Charles is

Een bekend spreekwoord zegt 'goede wijn behoeft geen krans'. Dat gaat zeker op voor de Rolls Royce Silver Spirit die wij aan ons voertuigenbestand hebben mogen toevoegen. Nu zult u zeggen 'dat is toch geen American Policecar' en dat klopt volledig. Maar het is wel een hele mooie auto waarmee we de prinsesjes onder de kinderen op gepaste wijze in kunnen vervoeren.

De Rolls Royce heeft een 6,5 liter V8-blok met voldoende paardenkrachten om deze fantastische koets voort te bewegen. Alle denkbare luxe zit er in, zoals dik leder (óók op het plafond), hoogpolig tapijt, met hout afgewerkt interieur, etc, etc. De kleur is donkerbruin met goud, dit is op de foto's veel minder mooi te zien dan in het echt.

We kunnen uren doorvertellen over de prachtige details van deze droomkoets, maar we laten het liever zien.

De Rolls Royce is van Karel Goudriaan, onze penningmeester (hmmmm...toch eens een goed gesprek hebben 😛 ). Karel heeft naast de Rolls ook de SFPD Malibu en de Kawasaki Z1000P in zijn bezit. Dit alles niet omdat hij een overdreven voertuigbezitter is. Nee, Karel geniet het allermeest van een dikke lach op de kindersnuitjes !