STICHTING DAPD OP (SOCIAL) MEDIA

WE KEEP IN TOUCH

Stichting DAPD is aanwezig op diverse (Social) Media. Op deze pagina en in de footer vindt u links naar al onze pagina's op de verschillende diensten. Want we laten u graag zien waar wij mee bezig zijn. Echter, wij kunnen helaas lang niet alles laten zien. Laatste wensen brengen wij bijvoorbeeld nooit in beeld. Maar soms hebben we ook niet de mogelijkheid (video)beelden te maken. Gewoon, omdat we de kinderen op de eerste plaats stellen. En in de buurt van deze Kleine Helden vergeet je al snel je camera 😉

Mocht u leuke beelden hebben van de Dutch American Police Department in actie, dan ontvangen we deze graag van u. Ook eventuele links naar beelden zijn van harte welkom. U kunt deze doorgeven via e-mail of het contactformulier.

Er zijn dus diverse social media waar Stichting Dutch American Police Department actief op is. Wij stellen het zeer op prijs als u ons hierop volgt en regelmatig berichten, foto's en video's kunt liken.

Wij als vrijwilligers doen enorm ons best om het voor de kinderen perfect te maken. Wij zijn dan ook erg blij met uw feedback, zodat wij steeds kunnen blijven verbeteren. Ook uw ideeën en suggesties zijn zeer welkom, we staan Samen Sterk voor Kleine Helden.