De LAPD SWAT Jeep

BRING IT ON

Deze prachtige LAPD Police SWAT Jeep is al vele jaren een bekende verschijning bij de DAPD. Deze superstoere wagen heeft al heel wat kinderen een prachtige dag bezorgt. Wij prijzen ons dan ook heel gelukkig dat dit 'goedmoedige beest' deel uitmaakt van onze vloot.

De Jeep is bij ons gekomen via Stephan, die hem eerst in bezit had. Toen Stephan deze verkocht, is de SWAT twee jaar in het bezit van Mike geweest. Vervolgens is de Jeep een aantal jaren in bezit geweest van Erwin, waarna de Jeep via een paar omzwervingen terecht is gekomen bij de huidige eigenaars Mark en Rhea. Ook Mark en Rhea zijn geen onbekenden binnen de DAPD. Rhea is de dochter van onze voorzitter Gert en de trotse mama van Jadey en het kon dan ook niet uitblijven of ook zij en Mark werden besmet met het DAPD-virus. Want tja, wie kan er nu wel lachende kindersnoetjes van Kleine Helden weerstaan.

De SWAT Jeep is een imposante verschijning met zijn grote wielen en dikke pushbar. Heel wat van onze vrijwilligers zijn er dan ook stiekem verliefd op. Deze rauwdouwer is dan ook niet vies van een flinke hucht of flinke plas water. Hier gaan nog héél veel kinderen héél veel plezier in beleven !