De LAPD SWAT Jeep

BRING IT ON

Deze prachtige LAPD Police SWAT Jeep is al vele jaren een bekende verschijning bij de DAPD. Deze superstoere wagen heeft al heel wat kinderen een prachtige dag bezorgt. Wij prijzen ons dan ook heel gelukkig dat dit 'goedmoedige beest' deel uitmaakt van onze vloot.

De Jeep is bij ons gekomen via onze voorzitter Stephan, die hem eerst in bezit had. Toen Stephan de Special Operations Jeep klaar had, is de SWAT twee jaar in het bezit van Mike geweest. Inmiddels is Erwin Elbertsen de trotse eigenaar. Ook Erwin is geen onbekende binnen de DAPD. Hij heeft al vaak ritten gereden in zowel de SFPD Malibu als de Rolls Royce. Ook was hij begonnen met de bouw van een eigen Chevrolet Blazer Police. Doordat hij echter een eigen bedrijf heeft, Elbertsen Tegelwerken, kwam hij hier niet genoeg aan toe. De blazer dreigde dus een heel langdurig project te worden, iets waar Erwin niet vrolijk van werd. Hij wilde zich namelijk inzetten voor de kinderen, niet klussen in een schuur. Toen Mike aangaf de Jeep te gaan verkopen was de beslissing binnen 2 uur rond. De SWAT Jeep was voortaan bij Erwin !

De SWAT Jeep is een imposante verschijning met zijn grote wielen en dikke pushbar. Heel wat van onze vrijwilligers zijn er dan ook stiekem verliefd op. Deze rauwdouwer is dan ook niet vies van een flinke hucht of flinke plas water. Hier gaan nog héél veel kinderen héél veel plezier in beleven !