DONEREN AAN STICHTING DAPD

DIRECT DONEREN
en onze avonturen steunen

SAMEN KUNNEN WE AVONTUREN REALISEREN

Kinderen verdienen het om ook gewoon kind te kunnen zijn wanneer zij ziek zijn. Samen met jou willen we ervoor zorgen dat zij een speciaal moment kunnen beleven. Door met Stichting DAPD op avontuur te gaan.

Alle voertuigen die we bij de avonturen gebruiken zijn in privébezit van ons als vrijwilligers. Voertuigen die we voor dit doel met eigen geld hebben aangeschaft en onderhouden. Want de kinderen een prachtig moment bezorgen, daar draait het bij ons allemaal om.

Inzet, liefde en tijd hoeven we niet te kopen. Brandstof en bijv. een tastbare herinnering wel. Als vrijwilligers dragen we nu ook veel van deze kosten. Maar samen met jouw materiële of financiële bijdrage zouden we nog (veel) meer kinderen kunnen bereiken.

Stichting DAPD is CBF Erkend Goed Doel en wordt als zodanig streng gecontroleerd, een veilig gevoel. Tevens zijn wij door de Belastingdienst aangewezen als ANBI. Je giften zijn, onder de voorwaarden van de belastingdienst, dan ook aftrekbaar.

Met jouw hulp ontstaan er onvergetelijke herinneringen, dus…

Kom in actie!

HOE WORDT JOUW DONATIE AAN DE DAPD BESTEED?

Natuurlijk wil je dat jouw donatie wordt gebruikt waarvoor het bedoeld is, de Kleine Helden. Als 100% uit vrijwilligers bestaande stichting hebben wij dezelfde doelstelling. Natuurlijk ontkomen ook wij niet aan een aantal beheer- en administratiekosten, zoals bijv. bankkosten en verzekeringen voor de stichting. Maar we doen ons uiterste best om die kosten zo laag mogelijk te houden. Dat we daar goed in slagen zie je hieronder en in ons CBF Erkenningspaspoort.
Je kunt dus gerust zijn dat jouw donatie goed besteed wordt.

  • Activiteiten en wensvervullingen voor de doelgroep 97% 97%
  • Beheer en administratie 3% 3%

Jouw hulp is hard nodig. Zet je ook in voor Stichting Dutch American Police Department

CBF Erkenningspaspoort DAPD

Wat is de CBF-Erkenning?

De Erkenning is het keurmerk voor goede doelen dat door het CBF, Toezichthouder Goede Doelen, wordt uitgegeven. Met de Erkenning laten organisaties zien dat ze voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Aan een Erkend Goed Doel kun je gerust geven omdat je ervan uit kunt gaan dat de organisatie daadwerkelijk bijdraagt aan een betere wereld, zorgvuldig omgaat met elke euro, verantwoording aflegt en zich onafhankelijk laat controleren.

Transparantie in één oogopslag: Het CBF-Erkenningspaspoort.

Het CBF-Erkenningspaspoort toont op een eenduidige en neutrale wijze de belangrijkste informatie van een Erkend Goed Doel. Transparantie in één oogopslag dus. Het paspoort bevat zowel kwalitatieve informatie over de doelstelling en activiteiten van de organisatie als financiële kengetallen. Deze laatste zijn door het CBF gevalideerd. Door te klikken op bovenstaande banner kun je het CBF-Erkenningspaspoort van stichting DAPD bekijken.