Doneer als bedrijf

DONEER ALS BEDRIJF

Wil jij Stichting DAPD met jouw bedrijf steunen? Daar zijn wij heel blij mee! We vertellen op deze pagina meer over het doneren als bedrijf.

Doneer als bedrijf

kunnen we op jou rekenen?

Alle avonturen van Stichting DAPD zorgen ervoor dat kinderen weer even kind kunnen zijn. Alle ellende kan even worden vergeten en het leven kan worden gevierd. Wil jij met je bedrijf bijdragen aan de avonturen voor zieke kinderen? Daar zijn wij uiteraard heel blij mee!

Met jouw hulp kunnen we namelijk nog (veel) meer. Als stichting die voor 100% uit vrijwilligers bestaat en waar wij als vrijwilligers veel van de kosten zelf dragen, zijn we zonder jullie hulp beperkt in onze mogelijkheden. Onze tijd, aandacht en liefde investeren we meer dan graag in de Kleine Helden. Alle voertuigen hebben we als vrijwilligers in privébezit en stellen we om niet ter beschikking aan de stichting. Maar ook zien we van onze schatkisten de bodem ver voordat we alle avonturen hebben kunnen invullen die we zo graag in zouden vullen. Met jullie hulp kunnen we vaker met en voor de Kleine Helden op Avontuur.

Alle donaties aan Stichting DAPD zijn fiscaal aftrekbaar. Stichting DAPD is door de Belastingdienst aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Hierdoor kan je donaties die je aan onze stichting doet, onder de geldende voorwaarden, van de belasting aftrekken. Voor meer informatie of advies hierover kun je gerust contact opnemen met onze vrijwilligers door een e-mail te sturen naar info@dapd.nl. Wij informeren je graag over alle mogelijkheden!

SPONSOR IN NATURA

Niet alleen financiële steun is welkom: we zijn ook altijd blij met sponsors die ons van producten of diensten kunnen voorzien. Zoals bijvoorbeeld fotografen of leveranciers van allerhande kindercadeautjes.

Heb jij iets in de aanbieding waarvan je denkt dat wij het goed kunnen gebruiken? Stuur gerust even een bericht, want we horen het graag van je! Alvast bedankt!

Ons bedrijf kan jullie helpen.

11 + 10 =

Doneer als bedrijf
Doneer als bedrijf

SPONSOR IN NATURA

Niet alleen financiële steun is welkom: we zijn ook altijd blij met sponsors die ons van producten of diensten kunnen voorzien. Zoals bijvoorbeeld fotografen of leveranciers van allerhande kindercadeautjes.

Heb jij iets in de aanbieding waarvan je denkt dat wij het goed kunnen gebruiken? Stuur gerust even een bericht, want we horen het graag van je! Alvast bedankt!

Ons bedrijf kan jullie helpen.

1 + 1 =

Kom in Actie

KOM IN ACTIE

Het is natuurlijk ook mogelijk om als bedrijf een actie te starten waarmee je geld of producten ophaalt voor Stichting DAPD. Ieder bedrijf of organisatie kan ons steunen. Of het nou om een plaatselijk initiatief gaat vanuit de MKB gaat of om een grote landelijke keten, alles is mogelijk! Een wedstrijd, een flessenactie, een te gekke inzamelingsactie, een sponsorloop, alles is mogelijk. Alle kleine en grote acties die jullie willen doen om stichting DAPD te steunen zijn zeer welkom. Kijk wat het leukste bij jouw bedrijf past en laat je creativiteit de vrije loop, dat doen de Kleine Helden tenslotte ook.

Niet alleen een prachtige manier om Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in te vullen, maar ook een hele leuke manier om met je collega’s samen iets moois te doen. En reken maar dat het ook nog een positieve boost geeft aan de betrokkenheid binnen jouw eigen organisatie! 

Vul het onderstaande formulier in en verras ons met jouw fantastische actie.

WIJ KOMEN IN ACTIE!

14 + 11 =

Wat is er mooier dan de passie te zien en die dan te kunnen delen?
Zeker als het om kinderen gaat die dat verdienen!

Jacco Italiaander

REKLAMEBUREAU.IT

Een steentje bijdragen aan de blijdschap van kinderen die allerlei uitdagingen het hoofd moeten bieden. Een no-brainer!

Yvonne Barth

B-Art Ink

HOE WORDT JOUW DONATIE AAN DE DAPD BESTEED?

Natuurlijk wil je dat jouw donatie wordt gebruikt waarvoor het bedoeld is, de Kleine Helden. Als 100% uit vrijwilligers bestaande stichting hebben wij dezelfde doelstelling. Natuurlijk ontkomen ook wij niet aan een aantal beheer- en administratiekosten, zoals bijv. bankkosten en verzekeringen voor de stichting. Maar we doen ons uiterste best om die kosten zo laag mogelijk te houden. Dat we daar goed in slagen zie je hieronder en in ons CBF Erkenningspaspoort.
Je kunt dus gerust zijn dat jouw donatie goed besteed wordt.

  • Activiteiten en wensvervullingen voor de doelgroep 97% 97%
  • Beheer en administratie 3% 3%

Jouw hulp is hard nodig. Zet je ook in voor Stichting Dutch American Police Department

CBF Erkenningspaspoort DAPD

Wat is de CBF-Erkenning?

De Erkenning is het keurmerk voor goede doelen dat door het CBF, Toezichthouder Goede Doelen, wordt uitgegeven. Met de Erkenning laten organisaties zien dat ze voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Aan een Erkend Goed Doel kun je gerust geven omdat je ervan uit kunt gaan dat de organisatie daadwerkelijk bijdraagt aan een betere wereld, zorgvuldig omgaat met elke euro, verantwoording aflegt en zich onafhankelijk laat controleren.

Transparantie in één oogopslag: Het CBF-Erkenningspaspoort.

Het CBF-Erkenningspaspoort toont op een eenduidige en neutrale wijze de belangrijkste informatie van een Erkend Goed Doel. Transparantie in één oogopslag dus. Het paspoort bevat zowel kwalitatieve informatie over de doelstelling en activiteiten van de organisatie als financiële kengetallen. Deze laatste zijn door het CBF gevalideerd. Door te klikken op bovenstaande banner kun je het CBF-Erkenningspaspoort van stichting DAPD bekijken.