Ons Team

ONS TEAM VAN STICHTING DAPD

Ons team, wij zijn er heel trots op! Wij hebben geen kantoor of bureau waar al onze medewerkers te vinden zijn. Wij zijn namelijk een stichting die 100% wordt gerund door vrijwilligers. Gewoon, vanuit ons eigen huis en door onze eigen privé middelen en voertuigen in te zetten. Zo zorgen wij er samen voor dat wij zoveel mogelijk avonturen kunnen realiseren. Door zo min mogelijk overhead kosten te hebben en zoveel mogelijk rechtstreeks aan de Kleine Helden te kunnen besteden.

Ben je benieuwd wie deze groep vrijwilligers zijn? Wij stellen ons graag aan je voor!

Ons Team : Jacco

JACCO

Chief of the DAPD
Ik ben vrijwilliger sinds 2020 en eigenaar van de Ford Crown Victoria P71 en de FBI Ford Explorer. Wat is er mooier dan je passie te kunnen delen met anderen? Zeker als het gaat om kinderen die dat verdienen.
Ons Team : Marjan

MARJAN

Chief Secretariat
Samen met Robin ben ik in 2010 de DAPD begonnen. Daarnaast ben ik de eigenaar van de K9 Caprice, dus ik kan ook zelf meerijden met kinderen. Ik vind dit echt geweldig om te doen, want ik weet hoe belangrijk dit voor de kinderen is!
Ons Team : Ingrid

INGRID

Chief Financial Department
Ik ben de penningmeester van DAPD. Ik ben vrijwilliger sinds 2016. Daarnaast ben ik samen met mijn man Bas de eigenaar van de GMC Jimmy en Harley Davidson FLHTP Police. Ik vind het heel waardevol om mij op deze wijze in te kunnen zetten.
Ton

TON

Chief Special Operations
Ik ben vrijwilliger sinds 2020 en ik ben de trotse eigenaar van de Ford F150 State Trooper. Ik hoop dat ik nog heel vaak voor een glimlach en een goed gevoel kan zorgen bij zieke kinderen.
Ons Team : Bas

BAS

Captain
Ik ben vrijwilliger sinds 2016. Ik ben samen met Ingrid de eigenaar van de mooie voertuigen GMC Jimmy en Harley Davidson FLHTP Police. Eerst ging ik mee zonder voertuig, maar al snel heb ik zelf ook een voertuig gekocht!
Ons Team : Robin

ROBIN

Captain
Samen met Marjan ben ik de DAPD in 2010 gestart. Ik ben de eigenaar van de SWAT Van. Fantastisch om altijd de reacties van de Kleine Helden te mogen ervaren en een eer om dit voor hen te kunnen doen. Samen kunnen we alles !
Ons Team : Gert

GERT

Sheriff
Vrijwilliger sinds 2017. Ik ben de trotse eigenaar van de Chevrolet Blazer. Dat vonden we wel een passend voertuig voor mij, aangezien ik affiniteit heb met de Sheriff-look!
Petra

PETRA

Sheriff's K9 Unit
Ik ben vrijwilliger sinds 2020. Ik vind het leuk om te assisteren tijdens evenementen en ritten. Het blijft bijzonder om een lach op het gezicht van een Kleine Held te kunnen toveren en ze weer even kind te zien worden.
Ron

RON

Highway Patrol Sergeant
Ik ben vrijwilliger sinds 2016. Ik ben de trotse eigenaar van de Chevrolet Impala CHP en twee Boom Mustang Advance Trikes. Het voor elkaar krijgen van een lach en even zonder zorgen een goed gevoel creëeren is het mooiste wat er is!
Henri

HENRI

Chief Fleet Operations
Ik ben vrijwilliger sinds 2018. Ik ben samen met Denise de eigenaar van de Anti-Drug Bug. Het is mooi om samen op evenementen te kunnen staan zodat we iets goeds kunnen doen.
Monique

MONIQUE

Lieutenant Trike Squad
Ik ben vrijwilliger sinds 2016. Ik ben samen met mijn man Ron de trotse eigenaar van de Chevrolet Impala CHP en twee Boom Mustang Advance Trikes. Het mooiste vinden wij als we kunnen zorgen voor een goed gevoel en een lach!
Karel

KAREL

Sergeant City Patrol
Ik ben een bestuurslid en vrijwilliger sinds 2011. Ik ben momenteel eigenaar van de Kawasaki Z1000P, Lincoln Continental MK en de SFPD Malibu. Hiermee zorg ik voor een zorgeloze glimlach!
Ans

ANS

Special Agent
Ik ben vrijwilliger sinds 2019. Ik heb geen voertuig, maar mijn zoon Remco is de eigenaar van de Crown Vic CHP. Ik ga vaak mee om ritten en evenementen te begeleiden. Het is geweldig om je hiervoor in te zetten.
Remco

REMCO

Chief Mechanic
Ik ben vrijwilliger sinds 2019. Ik ben samen met mijn moeder de eigenaar van de Crown Vic CHP. Dit vrijwilligerswerk past heel goed bij mij. Ik kan mijn passie delen met kinderen die dat verdienen.
Denise

DENISE

Sergeant Anti-Drug Squad
Ik ben vrijwilliger sinds 2018. Ik ben samen met Henri de eigenaar van de Anti-Drug Bug. Ik ondersteun voornamelijk tijdens de ritten en de evenementen. Het is fijn om iets goeds te kunnen doen.
Astrid

ASTRID

Police Photographer
Ik ben vrijwilliger sinds 2020. Ik ga vaak samen met mijn dochter Denise in de Anti-Drug Bug mee en verzorg samen met Monique het fotografisch vastleggen van de activiteiten en evenementen.
Mark

MARK

SWAT Officer
Ik ben vrijwilliger sinds 2020. Ik ben samen met mijn partner Rhea de trotse eigenaar van de stoere SWAT Jeep. Het is een prachtig voertuig, maar het gaat uiteindelijk echt om het plezier van kinderen die dat verdienen!
Rhea

RHEA

SWAT Officer
Ik ben vrijwilliger sinds 2020 en ik ben samen met Mark de trotse eigenaar van de SWAT Jeep. Het is een prachtige auto, maar het gaat uiteindelijk echt om het plezier van de kinderen.
Anouk

ANOUK

Officer trainee
Ik ben vrijwilliger sinds 2020. Ik vind het geweldig om me voor deze kinderen in te zetten. Ze hebben zoveel kracht en zijn nog zuiver en eerlijk in hun reacties.
Yvonne

YVONNE

Decall Specialist
Ik ben vrijwilliger sinds 2010. Als mijn werk het toelaat, ben ik te vinden op de evenementen. Als tattoo-artiest word regelmatig ingezet om kinderen te schminken. Ik vind het heerlijk om als vrijwilliger te kunnen zorgen dat kinderen plezier maken.
Hans

HANS

Sergeant Rapid Intervention Squad
Ik ben vrijwilliger sinds 2018 en eigenaar van de Dodge Charger Police, NYPD Ford Crown Vicoria Police Interceptor en de Schoolbusses. Er is niets mooier dan kinderen blij maken.
Betty

BETTY

Internal Affairs Detective
Ik ben vrijwilliger sinds 2020. Ik ben altijd het liefst een stille kracht op de achtergrond die met raad en daad terzijde staat. Ik ben dan ook vertrouwenspersoon voor de vrijwilligers.
Ons Team

????

Jij binnenkort hier ?
Vrijwilliger zijn in het team van stichting DAPD. We vragen wat van je, maar je krijgt er ook heel veel voor terug.

KOM TER PLAATSE, WORD VRIJWILLIGER

Je hebt geen Amerikaans politievoertuig nodig om je in te zetten.
Word vrijwilliger van Stichting DAPD!